EXCLUSIEVE INVULLING VAN EVENTCATERING OP EVENEMENTEN IN ZUID-HOLLAND E.O. SINDS 2007

Neem contact op

De beleving en kwaliteit van een restaurantkeuken op locatie

Keuken-Meesters creëert een beleving en serveert de kwaliteit van een restaurant keuken op uw locatie. Wij staan erom bekend dat wij hoge kwaliteit eten in grote hoeveelheden, in hoog tempo kunnen serveren.

Wij beschikken over een ruime productie keuken in het Westland waar wij al uw foodwensen tot in detail kunnen voorbereiden. Deze voorbereiding combineren we met onze mobiele keukens welke wij op elke locatie kunnen opbouwen. Hierdoor is onze catering altijd vers omdat het last minute wordt afgemaakt.

Onze chefs maken alles zelf, van basis tot eindproduct. Dus in onze keuken vindt u geen kant en klaar producten. Door gebruik te maken van verse ingrediënten en een eigen receptuur leveren wij hoge kwaliteit catering.

Presentatie van uw catering

De presentatie van onze catering vinden wij erg belangrijk, lekker eten hoort immers op een mooi bord. Wij zien graag dat onze gerechten op een zo mooi mogelijke manier worden gepresenteerd

Wij maken tijdens onze catering daarom veel gebruik van onze eigen industriële foodstations en foodtrucks. Deze worden door ons in stijl aangekleed en voorzien van signing die aangeeft welke gerechten er worden geserveerd. Wij serveren onze gerechten met stijlvolle warmhoud lampen, die zowel boven als onder warmte afgeven.

Naast onze industriële foodstations hebben wij een ouderwetse bakfiets en een barbecue tuktuk in eigen beheer. Eind 2020 voegden wij hier nog 2 opgeknapte paardentrailers aan toe, waarmee wij inspelen op de laatste trends op catering gebied.