EXCLUSIEVE INVULLING VAN EVENTCATERING OP EVENEMENTEN IN ZUID-HOLLAND E.O. SINDS 2007

Neem contact op

Over ons

Keuken-Meesters is niet zo arrogant als de naam doet vermoeden, maar wij weten wel precies waar wij goed in zijn. De totale verzorging van elke food invulling voor elk type evenement of gelegenheid.

Onze meesters koken alleen met dagverse producten en zien er dagelijks op toe dat de kwaliteit van onze gerechten zo hoog mogelijk is.

Wij bereiden al onze gerechten zelf in onze eigen keuken of op locatie. Kant en klaar producten, zult u niet tegen komen in onze keuken. Met verse producten van goede kwaliteit krijgen onze gerechten de home made flavour waar wij zelf zo van houden.​

Keuken Meesters is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in foodcatering in het Westland en de regio Haaglanden, maar ook erbuiten. Keuken-Meesters heeft een eigen stijl en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Door onze strakke planning kunnen wij snel schakelen en bieden wij hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze chefs en koks werken al jaren voor ons en zijn mede verantwoordelijk voor de naam, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf. Dat maakt Keuken-Meesters een betrouwbare partner voor alle foodcatering.

René Benders
René Benders

René Benders heeft naast een afgeronde koksopleiding, ruime ervaring in restaurant keukens in zowel binnen als buitenland.

Zijn eigen restaurant Tampopo opende hij eind jaren '90 in Rotterdam. Dit was een van de eerste Asian fusion restaurants van ons land. Na een aantal jaar verruilde hij Rotterdam voor het Haagse, en opende een catering en eventbureau in Scheveningen.

Via een cateringpartij binnen het Internationaal film festival Rotterdam leerde hij Marcel vd Kleij kennen waarna een partnerschap binnen Keuken-Meesters een feit werd.

René heeft een brede ervaring in de wereld keuken die hij heeft op gedaan tijdens zijn vele reizen.

René is altijd vrolijk en is een alleskunner. Wat hij ziet kan hij maken, van een overheerlijke curry tot een schitterende foodtruck.

Marcel v/d Kleij
Marcel v/d Kleij

Marcel v/d Kleij is als leerling met de harde hand "opgevoed" in de Witte Raaf in Noordwijk en leerde daar van een oude rot in het vak de discipline die nodig is om een keuken op niveau te runnen.

Zijn opleidingen volgde hij op de klassieke koksscholen van Den Haag Zijn wortels liggen in de regionale horeca waar hij kookte in restaurants als Vlaanderen, Van Der Dussen, De Waag, C’est ca, Oker en Dekxels.

Het waren vooral deze laatste twee die voor de hem de mix compleet maakte en Marcel een geheel eigen stijl gaven.

Zijn specialiteit is breed maar een voorliefde gaat uit naar de Italiaanse en Mediterrane keuken.

Naast al het koken en ondernemen is Marcel in zijn vrije tijd ook vaak te vinden op zijn motor of aan het genieten van lekker eten en drinken.

Paula Jelier
Paula Jelier

Paula Jelier is de office manager van Keuken Meesters. Zij verricht alle administratieve en organisatorische werkzaamheden binnen het bedrijf om de zaken op kantoor en op de werkvloer zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

Zij houdt van heldere en duidelijke communicatie en heeft graag de zaken ruim van te voren op de planning staan. Door vooruit te denken over het verloop van de dag, ontstaat er een strakke planning die rust brengt op de werkvloer tijdens de uitvoerende partijen van Keuken Meesters.

Paula heeft haar sporen in de horeca- en event branche al ruim verdiend. Zij runt naast haar baan bij Keuken-Meesters een eventbureau op Scheveningen.

en passie voor lekker eten heeft zij altijd gehad en is hierdoor samen met de afwisseling van de catering branche, helemaal in haar element.